LOKALE OMROEP Odrie is op zoek naar medewerkers voor diverse functies, zowel bestuurlijk als uitvoerend:
1. Heb je ervaring met besturen en wil je dat in een ongedwongen sfeer, dan ben je welkom als algemeen voorzitter van Odrie.
2. Spin in het web bij de omroep is een hoofdredacteur. Hij/zij geeft leiding aan de Programmastaf en verdeelt het actuele nieuws onder de redacteuren.
3. Heb je interesse in de Nederlandse taal en ben je goed in het voorbereiden en vertalen van artikels in voor de luisteraar begrijpelijk Nederlands, dan kun je bij Odrie uit de voeten. Hiervoor zoeken we 4 a 5 redactieleden.
4. Vind je het leuk om achter de microfoon plaats te nemen? We hebben plaats voor een (duo)presentator in het actualiteitenprogramma op de zaterdagmorgen.
5. Eens per veertien dagen zendt Odrie de raadsvergaderingen uit. Hiervoor zoeken we een politiek commentator om de onderwerpen toe te lichten.
6. Eenmaal per drie weken is er op de vrijdagavond aandacht voor Mens & Maatschappij in het programma Aan tafel met ….. Hiervoor wordt een presentator gezocht.
7. Minstens drie mensen die de techniek verzorgen voor de verschillende programma’s.
Mocht je geïnteresseerd zijn in één of meer functies bij Odrie en hierover meer willen weten, dan kun je altijd contact opnemen met een van de bestuursleden:
Klaas Harms, lid tel. 0516 - 858587 kbharms@ziggo.nl


[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact