Zaterdag 30 mei…..OPEN DAG ODRIE
Zaterdag 30 mei organiseert de bijna twintig jarige lokale omroep Odrie weer een Open Dag. Deze dag wordt de speciale zaterdagprogrammering opgegooid. Van 10.00 uur tot 16.00 uur wordt de grote zaal
van  activiteitencentrum De Miente ingericht als studio. Daar worden tal van interviews gehouden en wordt er muziek gedraaid en kan men van nabij meemaken hoe”radio-maken” er uitziet. In kleine groepjes kunnen belangstellenden de vaste studio van de omroep en de nieuwe opname studio van de omroep in ’t Veurhuus bekijken. De laatste wordt ’s morgens officieel geopend.
Maar ook kinderen kunnen deze dag hun eigen radio maken. Of het nu gaat om het weerbericht, een aankondiging of een groet. Onder deskundige leiding worden deze terplekke gemaakt en natuurlijk die dag uitgezonden. Ook wordt er een donateurwerving gehouden.  Verder hebben tal van sponsoren prijzen beschikbaar gesteld die onder de alle donateurs , welke Odrie op het moment van trekking heeft, zullen worden verloot.
Daarnaast hoopt men die dag ook potentiële vrijwilligers te ontmoeten. Vrijwilligers die het leuk vinden om zich bezig te houden met het lokale gebeuren in de gemeente en dat op de radio tot uiting willen brengen.
Maar bovenal, kom zaterdag tijdens de Open Dag gewoon even naar de studio om te kijken hoe de lokale omroep Odrie de programma’s maakt.


[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact