Handdrukken voor vertrekkende vrijwilligers
Vele vrijwilligers zorgen door de jaren heen er voor dat de lokale omroep Odrie sinds 16 december 1995 dagelijks met tal van programma’s bij de luisteraars in Ooststellingwerf in de huiskamer komt. Vrijwilligers die omroep in de loop der jaren op lokaal niveau een gezicht gaven en geven. Zij zorgen er voor dat Odrie is, wat het nu is en de organisatie met groot respect en trots op terug kijkt.

Recentelijk heeft Odrie van een aantal vrijwilligers, die eerder al hadden aangegeven de werkzaamheden bij Odrie te zullen neerleggen, afscheid genomen dan wel met een woord van dank de hand gedrukt. Een daarvan was Hendrik Betten  die na een dienstverband van 19 jaar, een groot aantal taken en verantwoordelijkheden binnen de Omroep heeft neergelegd. Bijna de helft daarvan was hij hoofdredacteur binnen de organisatie. Allen het programma Huus en Hiem neemt hij nog voor zijn rekening.
Een ander die stopte was Sieneke van der Horst, die gedurende zes jaar het “gezicht” was op de vrijdagavond en in dat tijdsbestek in de vertrouwde studio heel veel mensen uit Ooststellingwerf in het “nieuws en actualiteiten”programma een interview afnam. Ook haar vaste technicus op de vrijdagavond, Jitze Hofstra, is als technicus op dat vrijdagavond uur
gestopt als technicus. Hij blijft wel betrokken bij “sport op zondag”en “Singeliers”.
Marry en Fred de Vos lieten op een eerder moment ook weten aan het eind van het seizoen te zullen stoppen. Op 10 mei was dat het geval. Fred stopte bij “Sport op Zondag’, waar hij gedurende een lange periode niet alleen op zondag, maar eerder ook op zaterdag, een keer per drie/vier week de presentatie om zich nam.
Marry stopte met haar vaste presentatie van het programma Huus en Hiem, dat zij sinds september 2003 een keer per maand met gasten aan tafel een speciaal Stellingwerfs tintje gaf en met veel verve voor haar rekening nam. Zij blijft gelukkig nog een aantal speciale items op locatie voor Odrie doen.

Hendrik spreekt de Ooststellingwerfse raad toe, nadat hij als dank voor de politieke verslaggeving van gemeentebestuur en raad een bos bloemen had ontvangen. Voortaan luistert hij vooral thuis naar de beraadslagingen.

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact