Donderdagavond 16 April Gospeltime special met zangeres Trianka.
Trianka heeft enige tijd geleden haar debuut cd uitgebracht : "Grootste wens".
28 Februari was de uitgave ervan tijdens een concert in Kampen, een geslaagd concert.
Het was en is haar grootste wens dat door haar muziek / liederen mensen bereikt worden en na gaan denken over het Evangelie, maar ook om de mensen vanuit de verschillende kerken dichter bij elkaar te brengen.
Regelmatig treedt ze op samen met ensembles en koren en solo, steeds wordt er een compleet programma samengesteld, waarin de Boodschap van God centraal staat.
De cd "Grootste wens" is een cd waar je met de liederen mee kunt zingen, maar ook rustig van kunt genieten.
We hebben samen een gesprek over het geloof en wat het voor haar betekend, maar ook de inhoud van de liederen en de achtergrond ervan voor haar, maar ook wat het voor anderen kan betekenen, natuurlijk laten we ook aansluitende liederen horen van de cd.
Veel kan er vermeld worden, maar het beloofd ook nu weer een echte Gospeltime special te worden.
Het programma is live te beluisteren op 16 April: Het programma start om 20.00 na het nieuws - tot 21.00 uur. Mocht je het rechtstreekse programma moeten missen.
De herhaling is op zondagmiddag 19 April van 17.00 – 18.00 uur.
Veel luisterplezier toegewenst.
Wil je reageren : gospeltime@omroepodrie.nl
Presentatie: Henk Stam

Biografie.
Over mij…

Trianka van der Weerd woont in Kampen.
 Altijd al is ze geraakt door muziek. De eerste aanraking met muziek was rond haar zevende jaar, toen ze begon te zingen in een kinderkoortje van de kerk.
 Ze heeft jarenlange zangervaring opgedaan bij diverse koren en projectkoren. Hier is de wens ontstaan voor het opnemen van haar eigen CD.
Ondertussen is haar eerste echte volle cd opgenomen door Euroconcerts (Johan van Loo) en wordt de cd uitgegeven door STH Records.
 Ook heeft ze diverse jaren zangles gevolgd, zowel klassiek als populaire muziek. Dit moment volgt ze zangles bij Marjo van Someren.
 Christen zijn heeft een diepe betekenis voor haar, daarom wil ze zingen van het Levende Woord.  De liefde die Jezus geeft is zo groot, dat ik er graag veel van wil delen, is haar motto! Want liefde is pas liefde als je het weggeeft.
 Iedere dag is een dag die ze mag invullen met het genieten van muziek en zang. Het belangrijkste is voor haar om de boodschap van Jezus over te brengen naar de mensen. Mensen laten voelen waarover ze zingt, recht uit het hart!
 Trianka zingt bekende nummers op haar eigen unieke wijze en het samenzang kan ze combineren met het zingen van enkele solonummers, zowel Nederlands- als Engelstalig.
 Daarnaast is er altijd ruimte om persoonlijke wensen door te spreken. Ze ziet er naar uit ook in uw gemeente of andere gelegenheid te komen zingen!

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
“Sport op zondag” in de zomerstop
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact