Donderdagavond 19 Maart een uitzending van Gospeltime special met als gast Laurene Bonsink.
Laurene is opgegroeid in Zuid-Afrika waar ze opgroeide en betrokken was bij musicals en shows. Nu heeft ze haar eigen debuut engelstalige cd  "Father"  uit gegeven, met heel aansprekende songs die tot doel hebben, je mee te nemen naar het hart van God.
Het is een inspirerende cd, met mooie songs die je raken.
Haar verlangen is dat het album je dichter bij God zal brengen, dat klinkt door alle songs heen. We hebben een gesprek over wat God voor haar betekend en wat de achtergrond van de songs voor haar persoonlijk betekend, natuurlijk laten we ook songs van de cd horen en praten daarover. Laurene is Singer-Songwriter en aanbiddingsleider en brengt ze dat in de praktijk in de een van de grootste kerken van Nederland, genaamd Doorbrekers.
Het is haar verlangen dat de mensen aangeraakt worden en dat de ander een levensverandering zullen ervaren en de Levende God persoonlijk zullen leren kennen.
Download "op haar website" hier gratis alle lyrics + chords + bladmuziek voor in een kerkdienst, worshipnight of andere gelegenheid.
We zouden het tof vinden om te horen hoe onze muziek jou geïnspireerd heeft of tot zegen is geweest. Al met al het is een genoegen om het gesprek met Laurene te hebben en haar muziek te laten horen in een Gospeltime special.
Het programma start om 20.00 na het nieuws - tot 21.00 uur
Mocht je de rechtstreekse uitzending moeten missen de herhaling is op zondagmiddag 22 Maart van 17.00 - 18.00 uur.
Veel luisterplezier

Presentatie Henk Stam


Biografie Laurene.
Het is inmiddels ruim negen jaar geleden dat de van oorsprong Zuid-Afrikaanse naar Zwartsluis verhuisde. Aanleiding voor de verhuizing was haar huwelijk met rasechte Sluziger Wiebbe Bonsink.
Familie, vrienden en haar geliefde ‘Kaapstad’ werden achtergelaten, maar twee belangrijke dingen werden meegenomen: haar geloof en haar passie voor zingen. Dat heeft nu, vele jaren later, geleid tot haar eerste worshipalbum ‘Father’.
Een eigentijdse cd met een duidelijke missie: door kerkgrenzen heen breken en Gods vaderlijke liefde bezingen. Laurene: “Wat voor achtergrond mijn luisteraars ook hebben; ik hoop dat mijn muziek ze een vrij gevoel geeft, dat ze de Heilige geest mogen ervaren en bovenal een intensieve relatie met God mogen opbouwen.
De hoofdboodschap van dit album is dan ook een boodschap van genade.”   
Bij de productie van haar album werd Laurene bijgestaan door multitalent en producer Frank van Essen, Elbert Smelt van de band Trinity, gitaristen Arend Jansen en Jan-Peter Beijersbergen en de speciaal ingevlogen muzikanten Phil Barker en Dave Bainbridge (bekend van Iona).
De in Zuid Afrika geboren singer/songwriter heeft naar eigen zeggen veel inspiratie geput uit haar persoonlijke ervaringen.  Al improviserend achter de piano ontstonden de mooiste nummers. Met hulp van producer van Frank van Essen en de samengestelde band zijn deze ruwe songs uiteindelijk vertaald naar een schitterende cd. Frank: “Tijdens de productie hebben we zoveel mogelijk spontaan laten gebeuren door alle muzikanten bij elkaar te zetten in de studio en ze gewoon te laten improviseren.
Daarnaast heb ik  geprobeerd een rauwere sound aan de nummers meegegeven dan we in Nederland gewend zijn binnen dit genre. In combinatie met Laurene’s mooie, warme, ongepolijste stem is een hele stevige CD met alternatieve rocksound ontstaan.”

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact