Glazenhuis in Oosterwolde belooft een succes te worden, eerste bedrag met sponsorloop al binnen gehaald.
Vrijdagmiddag 19 december, klokslag twee uur, worden de twee Odrie-jays Anna Span en Koert Donker in het kader van de actie “Serious Request “door de kerstman in het dan opgestelde Glazenhuis op de kop van de Stationstraat in Oosterwolde achter slot
en grendel gezet om er 27 uur later weer te worden uitgehaald. Maar voor het zover is zal er nog veel werk verzet en van alles nog geregeld moeten worden om het plein in te richten, het glazenhuis en daar naast gelegen podium zo in te richten dat de uitzending live-uitzending ook daadwerkelijk plaats kan vinden.

De eerste actie in dit kader werd al in Oosterwolde georganiseerd door de Buurtsportcoaches van de Stichting Scala. De sponsorloop rondom school zuid heeft € 313,00 opgeleverd. Proficiat aan alle deelnemers van  OBS Kampingerhof!

Het initiatief van het glazenhuis in Oosterwolde komt van de Lokale Omroep Odrie. Zij ondersteunt daarmee de elfde landelijke aflevering van Serius Request van 3FM onder de noemer “Hans off our girls” die dan op de Grote Markt in Haarlem een dag eerder is begonnen en gaande is.
 
Odrie staat voor Omroep Organisatie Ooststellingwerf en is in de lucht sinds 16 december 1995.

De 27 uur  non-stop live-radiouitzending met alles d’r op en d’r aan, die tot zaterdagmiddag vijf uur vanuit de professioneel uitziende tijdelijke accommodatie zal duren, zal er toe leiden dat er tal van activiteiten in en bij het glazenhuis georganiseerd worden. Allemaal ten gelde voor het doel van het Serious Request.

Zo is er op het prachtige podium met sfeerverlichting naast het glazenhuis voortdurend wat te doen met vooral live muziek optredens en toffe acties.  Ook op het plein van op de kop van de Stationstraat zullen deze beide dagen scholieren van het Stellingwerf College in het kader van de maatschappelijke stage niet alleen proberen middels het aanvragen van een muziekje en het daaraan gekoppelde prijskaartje het uiteindelijke bedrag op te voeren, maar ook koffie, thee en chocolademelk gaan verkopen.
Bovendien kan men meedoen aan een groots opgezette verloting met veel mooie prijzen o.a. een shirt, een wedstrijdbal met handtekeningen van de Heerenveen-spelers of 2 kaartjes voor de wedstrijd SC Heerenveen - Vitesse van 24 januari 2015.

Natuurlijk kunnen ook andere organisatie’s instellingen, bedrijven, scholen en verenigingen hun opgehaalde bijdragen voor Serious Request brengen in de brievenbus van het glazenhuis, waar ze dan door de verslaggevers of de Odrie-jays enthousiast zullen worden ontvangen om de lokale acties toe te lichten.

Meer informatie over de actie en het initiatief van Odrie is te vinden op de website www.kominactie.nl/odrie, op Facebook “Glazenhuis Oosterwolde” en je kunt ons ook volgen via Twitter: @Omroep_Odrie en #GHO14.

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
“Sport op zondag” in de zomerstop
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact