Aan tafel met... Joppop
Aanstaande vrijdag 29 augustus begint het nieuwe seizoen van Aan tafel met.... Niet al te lang geleden namen we hier bij Odrie met grote spijt afscheid van presentator Arie Hoogsteen, maar we zijn blij dat we een fantastische opvolger hebben weten te vinden in niemand minder dan Anna Span!
De eerste aflevering staat in zijn geheel in het teken  van het komende Joppop festival op 6 september in Oosterwolde. Anna ontvangt en spreekt deze avond met een grote delegatie artiesten en bands die dit jaar het Joppop podium mogen beklimmen De bands die langs gaan komen zijn: Asino feat. Latuh Percussion, Sexton Creeps, DIFF, DJ Straight Ace, Timbertoe, NoMEn, Uncle Jimmy en DJ Unknown. Anna zal in de uitzending deze in muziekstijl zeer uiteenlopende bands allerlei vragen stellen over hun muziek, het aankomende optreden op Joppop en wat de artiesten verder zoal beweegt/bezig houdt.
Dus zet het met grote letters in je agenda, tablet of smartphone, zodat je vrijdag 29 augustus tussen 19.00 en 20.00 niet vergeet om af te stemmen op Radio Odrie voor de speciale Joppop editie van Aan tafel met...!
Presentatie: Anna Span….Regie: Appie van Riesen…..Techniek: Peter Cruiming….Fotografie: Evert Sikkema


Voor meer zie : www.delogten.nl


[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact