Donderdag 24 Juli is er een Gospeltime special met Johan van Ee.
Johan heeft zijn  debuut cd uit gebracht “De zomer komt er aan”.
Begonnen met het gevoel: ik wil schrijver worden, heeft hij zoals hij zelf aan geeft, niet verwacht dat het schrijven een plaats zou krijgen in de muziek.
Na de aankoop van een oude piano kwamen daar de noten / songs bij, die een heel andere plaats in zijn leven zouden krijgen.
 
Muziek een mogelijkheid om emoties te verwerken, maar ook om anderen te bereiken.
Neem daarbij de Boodschap van het Evangelie van Jezus Christus, dat geeft zoveel mogelijkheden, genoeg voor een heel leven.
Als je Johan bezig ziet op de video op zijn website, dan is hij bezig met aanvegen in een oude schuur, je zou kunnen zeggen, het stof weg vegen van het oude leven, beginnnen met een opgeruimd leven, door Jezus Christus.
Niet vanuit onszelf, maar door God gegeven vanuit Zijn Genade, dat geldt voor ieder mens.
 
Maar gezien zijn muziek, geloof en werkzaamheden is er genoeg om over te praten en natuurlijk laten we muziek van hem horen, zoals o.a 2 songs klinken een Melodie en De zomer komt er aan.
 
Het programma is live te beluisteren op 24 Juli:
Odrie: via de ether : 106.9  via de kabel 104.1  via het internet www.omroepodrie.nl tik het gele blokje aan en start het programma.

Het programma start om 20.00 na het nieuws - tot 21.00 uur
Mocht je het rechtstreekse programma moeten missen.
De herhaling is op zondagmiddag 27 Juli van 17.00 – 18.00 uur.
Veel luisterplezier toegewenst.

Presentatie: Henk Stam
Ik  ben Johan,  in 1979 geboren in Harderwijk, waarna ik opgroeide in een klein dorp op de Veluwe.
In een impulsieve bui  heb ik een oude piano gekocht, waar vaak de eerste akkoorden voor mijn nieuwe muziek op worden gespeeld.
Lang geleden heb ik een cursus  voor verhalen en romans schrijven gevolgd. Ik  heb er echter nooit bij stil gestaan dat ik het op een andere manier zou gaan gebruiken.
Ik ontdekte dat muziek maken een heerlijk middel is om emoties van me af te spelen en tegelijk anderen kan bemoedigen. Het schrijven was begonnen.
In 2003 ben ik getrouwd en samen met mijn vrouw heb ik drie prachtige  zonen gekregen.
Even wat extra aanvulling: Ik werk in de gehandicaptenzorg. Daarnaast runnen mijn vrouw en ik een leefgemeenschap die ruimte bied voor 5 jong volwassenen die op een of andere manier tegen problemen zijn aangelopen en mensen om zich heen nodig hebben om de stap naar zelfstandigheid te maken. Dit doen we vrijwillig. We worden daarin ondersteund door een team van vrijwilligers om zo samen verschil te maken in het leven van anderen.
Dit doen we met onze 3 kinderen.
Op www.rotondehuis.nl vind je daarover meer info.

Zelf kom ik uit een reformatorisch nest waarin ik Jezus heb leren kennen. Uiteindelijk zijn we na een lange zoektocht terecht gekomen in een kleine evangelische gemeente in Ede.
Voor meer info: zie biografie en op zijn website www.johanvanEe.nl

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact