Omroep Odrie in de zomerbijlage
Iedere zaterdag van 10.00 – 12.00 uur biedt Omroep Odrie u al vanaf 1995 de zaterdagbijlage. Een programma waarin Sipko Hoogsteen en Helmig van Riessen activiteiten en frisse muziek binnen Ooststellingwerf in uw huiskamer willen brengen.
Dit gebeurt via agendapunten die door het hele programma heen te beluisteren zijn. Verder ontvangen wij studiogasten of komen wij op locatie een reportage maken over gebeurtenissen in ons Stellingwerfs gebied. Onze presentator/technicus Sipko Hoogsteen verzorgt hierbij passende muziek.

De komende weken krijgt De Zaterdagbijlage een zomerse draai. Alle items binnen het programma zullen een zomers tintje hebben. Wij gaan op zoek naar activiteiten binnen Ooststellingwerf waar u als luisteraars een bezoekje kunnen brengen. Om een aantal voorbeelden te noemen nemen wij u mee naar tuinconcerten, zomerse markten, maar ook naar evenementen. Eigenlijk brengen wij u op de hoogte van wat onze prachtige gemeente u te bieden heeft. Mocht u ook een leuke activiteit willen laten vermelden, dan kunt u dit per mail aan ons doorgeven: info@omroepodrie.nl o.v.v. Tip Zomerbijlage.

Daarnaast gaat Odrie ook “on tour”. Wij zullen iedere week een uitstapje gaan maken buiten Ooststellingwerf. Niet te ver buiten de regio, het moet  op fietsafstand te doen zijn.

Kortom, de Zaterdag bijlage zal de komende weken De Zomerbijlage worden genoemd. Omroep Odrie is op meerdere manieren te ontvangen, zo kunt u ons via de kabel ontvangen op 104.1 FM en via de ether op 106.9 FM. Ook via de computer zijn wij te beluisteren.[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact