Donderdagavond 12 juni de Gospeltime special met Rutger & Athalja
Hun boodschap? Volg Hem en leef!
Zij hebben nog niet zolang geleden de debuut cd "Stap voor stap" uitgebracht.
Wij praten dan ook over de songs die op de cd staan en de achtergrond ervan, maar ook over het geloof en wat het voor hen betekend.
Zij zijn een duo maar ook een echtpaar dat samen de Boodschap van het Evangelie met muziek en songs door wil geven en anderen ondersteunen.
Gezien de info die in de biografie staat, hebben zij hun plaats gevonden om anderen te helpen.
Na mijn ontmoeting met Rutger op het jubilleumfeest van Ecovata en ons gesprek samen, hebben wij besloten dat wanneer de cd uit gebracht was, zij dan ook in een Gospeltime special zouden  komen.
Nu is het dan zover en zien we uit om samen de special te maken 12 Juni is de uitzending vanaf 20.00 -m21.00 uur, zij komen vanuit Twente en samen gaan we vanuit Friesland genieten van de songs en het gesprek.
Voor meer info zie de biografie
 
Het programma start om 20.00 na het nieuws - tot 21.00 uur
Mocht je het rechtstreekse programma moeten missen.
De herhaling is op zondagmiddag 15 Juni van 17.00 – 18.00 uur.
Veel luisterplezier toegewenst.

Wil je reageren : gospeltime@omroepodrie.nl

Presentatie: Henk Stam
Onze biografie:

Rutger en Athalja zijn getrouwd (’04) en de trotse ouders van Sam (’09) en Lise (’11).

Rutger en Athalja ontmoeten elkaar in de schoolbanken, tijdens een opleiding tot pedagogisch werker. Al gauw komen ze erachter dat ze twee dezelfde liefdes hebben: God en muziek. Niet veel later komt daar een derde liefde bij: de liefde voor elkaar.
Het één leidt tot het ander en een huwelijk volgt.
Samen spelen ze in verschillende bands.  Met het muziekteam van hun gemeente volgen ze de (avond)school voor aanbidding. Daar tijdens een les van Elisa Krijgsman, schrijven ze hun eerste lied samen.
Naast het gitaar spelen en zingen krijgen ze ook andere taken binnen hun gemeente, zoals het leiden van de aanbidding en het coachen van het zangteam. De passie en liefde voor het aanbidden van God blijft groeien en de dromen en verlangens volgen.
En dan…..?
Er volgt een tijd van vorming en wachten, en nog meer wachten. Een tijd van opruimen, vallen, opstaan, vergeven, genezen, herstellen en (her)bouwen. Nog meer verlangens en nog grotere dromen. Nog meer zicht op God, die alles in perspectief laat zien: wie zij zijn, wat ware aanbidding is en wat Zijn hart heeft.
Dit brengt hen tot de conclusie dat ware aanbidding over dienen gaat. Niet ik, maar Hij, niet alleen Hij, maar zij….
En nu is het dan zover. Vele jaren nadat Hij het eerste lied in hun hart geplant heeft, komt in februari hun debuut album uit!
Het heeft de titel ‘Stap voor Stap’. In de liederen willen zij Hem eren als hun Vader en Koning. Hij is het die echt leven geeft, in al zijn volheid. Hij geeft hoop en perspectief, Hem willen ze in alles volgen.
Hun boodschap? Volg Hem en leef!
Naast het uitbrengen van hun eigen muziek, zijn Rutger en Athalja actief als bandleiders binnen de Transformed Worship Band, onderdeel van Stichting Transformed en Stichting Heartbeat Nederland.
Daarnaast hebben zij in 2011, samen met Tim van Dorst, Worship Ground Ministries opgezet. Binnen deze organisatie geven zij training en ondersteuning aan individuen, bands en leiders in het uitvoeren van hun taken rondom lofprijs en aanbidding.

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact