Drie verkiezingsprogramma’s bij Odrie

In de aanloop op de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 19 maart 2014 worden er door de lokale omroep Odrie op de zaterdagmorgens in maart drie verkiezings-programma’s georganiseerd. Alle bijeenkomsten worden van 10 tot 12
uur  in de voorkamer van de studio van de lokale omroep aan de Snellingerdijk in Oosterwolde uur live-gemaakt en gelijkertijd ook uitgezonden.
Op de eerste zaterdagmorgen, 1 maart, waren van zes van de acht partijen de hoogst op de verkiezingslijst geplaatste dames present om hun mening te geven over politieke vraagstukken in Ooststellingwerf. Een politieke dames uitzending dus! Naast de kennismaking en motivatie om de politiek in te gaan c.q. bezig te zijn in de politiek ging men met elkaar in discussie gaan aan de hand van een aantal items, toegespitst op thema’s die leven onder de inwoners van de gemeente Ooststellingwerf.

Op de tweede zaterdagmorgen, 8 maart, worden van iedere partij een nieuwe man of vrouw op de lijst van de acht aan de verkiezingen deelnemende partijen verwacht. De actualiteit van de Ooststellingwerfse dag, politieke stellingen uit de Odrie-stembus, betrokkenheid dorpen en burgers bij de politiek en mogelijke wensen voor de komende jaren zullen aan bod komen.

En op zaterdagmorgen 15 maart, vier dagen voor de verkiezingen, worden alle acht lijsttrekkers om tafel nij Odrie verwacht.
Dan zullen natuurlijk de speerpunten uit de verkiezingsprogramma’s voor de komende jaren besproken worden. Vanzelfsprekend wordt er ook teruggeblikt op de voorbije vier jaar en zal er gediscussieerd worden over o.a. de leefbaarheid, de participatie, de betrokkenheid van de burger, het financiële beleid, toerisme en milieu.
Tijdens de uitzending met de acht lijsttrekkers zal er ook weer een koek verdeeld worden en worden de prognoses van de lijsttrekkers voor de gemeenteraadszetels 2014 gevraagd.

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact