Aan tafel met… The Three Farmer Boys
Op vrijdag 14 maart verwelkomen wij in onze Odrie studio The Three Farmer Boys. In het programma “Aan tafel met…” zal presentator Arie Hoogsteen hen een uur lang interviewen over hun passie voor de muziek van de 50’er jaren.
The Three Farmer Boys zijn een samenstellingstrio die in het land van Rockabilly, Hillbilly, Westernswing en Rhytm and Blues reeds hun sporen verdiend hebben.
Farmerboys Roel Huizinga (voorheen Highway 54/Hayride silvertones), plukt zijn Doghousebass met volledig hart en ziel en is beïnvloed door bass-players zoals a.o. Bill Black, Tielman Franks, Kevin Smith en Willie Dixon, hij is het hart van het trio.
Farmers boys gitarist Sierk Andela(voorheen Lucky Daltons en zo nu en dan Lost Hound), brengt vele mensen in beroering met zijn originele geluid. Hij werd geïnspireerd door gitaristen zoals Scotty Moore, Grady Martin en ook de jazz gedreven Charlie Christian.
De Farmers boys vocalist en rhythm gitarist Ronnie Pietersma is ook geen onbekende binnen de rock and roll wereld. De kenners herinneren zich hem misschien nog van UBANGI 4 of Ronnie, Rolf en Ray. Zijn inspiraties zijn overvloedig en door allerlei invloeden geabsorbeerd te hebben, heeft hij zijn eigen geluid gecreëerd.
The Three Farmers Boys staan voor absolute 50´ s Rockabilly, Hillybilly, Bluegrass, Country, Rhythm en Blues.

Vrijdag 14 maart gaan wij er dus eens lekker voor zitten om een ouderwets gezellig stukje radio met live muziek te maken in “Aan tafel met….”

Alle reden dus om af te stemmen op uw lokale omroep Odrie op 106.9 in ether en 104.1 op de kabel.

Wanneer:        vrijdag 14 maart a.s.
Tijd:        19.00 tot 20.00 uur (live),
Herhaling:        woensdag 19 maart tussen 18.00-19.00 uur
Waar:        Lokale Omroep Odrie.

Samenstelling en regie:        Appie van Riesen
Presentatie:            Arie Hoogsteen
Techniek:                Peter Cruiming

 

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact