Aan tafel met… Høksons
Op vrijdag 31 januari verwelkomen wij de band Høksons in de Odrie studio bij het programma “Aan tafel met…”. Presentator Arie Hoogsteen zal de band een uur lang interviewen over hun toch wel “stevige” muziek.
De Høksons is een vierkoppige formatie uit Ter Apel en omstreken, louter bestaande uit liefhebbers van het rock ’n roll-genre, die maar één ding wil: vol gas knapp’n! De gouden strot en knijterstrakke slaggitaar van de ijzersterke frontman Gert Huls, aangevuld met een dampende ritmetandem en gierende gitaarsolo’s zorgen samen voor de beukende Veenkoloniale Rock ’n Roll van de Høksons! Voeg aan dit recept een gezonde dosis energie, humor, interactie en spelvreugde toe en je krijgt een spectaculaire show vol rock ’n roll!
In de Veenkoloniën is de naam Høksons al een bekende klank. En sinds de band een paar keer met Mooi Wark gespeeld heeft, doet het ook elders in het land soms een belletje rinkelen. Waar de band vroeger vooral bekend stond als Normaal-coverband, gooit de band het de laatste tijd over een andere boeg.
Het schrijven van eigen nummers krijgt de voorkeur en de sound is iets steviger geworden. Niet dat de band geen Normaal-covers meer speelt, maar de doelstellingen zijn bijgesteld.
Optredens van Høksons staan ook garant voor spektakel en feest. Vol gas erin vliegen en af en toe een rustig moment ter bezinning. Boerenfeesten, bruiloften en andersoortig vermaak, daar draaien ze hun hand niet voor om.

Vrijdag 31 januari in “Aan tafel met….” zullen we o.a. met hen praten over hun Antihelden tour. Maar natuurlijk is er ook tijd voor LIVE muziek

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact