Oudejaarsverenigingen bij Odrie aan tafel

Op uitnodiging van de oudejaarsvereniging “Tied Zat” in Zorgvlied verzorgde de Lokale omroep Odrie in samenwerking met een achttal oudejaarsverenigingen  c.q. activiteitencommissie’s op nieuwjaarsdag een rechtstreekse uitzending.
De twee uur durende live-registratie kwam dit keer uit de sfeervolle- en gezellige ambiance van camping de Zonnekamp in Zorgvlied.
Alle ploegen waren weer massaal naar deze uitzending van Odrie gekomen. Met elkaar zien zij dit niet alleen als een gezellige afsluiting van de ontplooide oudejaarsactiviteiten, maar zeker ook als een feestelijk begin van het nieuwe jaar.
In geheel Zuid-Oost Friesland gebeurt de overgang van oud naar nieuw per traditie met de nodige oudejaarsactiviteiten, waarbij vooral het accent ligt op de financiële steun van allerlei activiteiten middels het aanbieden van cadeau’s en cheques aan verenigingen en instanties.
In een aantal dorpen houdt men er van om tal van activiteiten voor de gemeen-schap te organiseren. Daarnaast zijn er een aantal illustere gezelschappen die de dorpen op de een of andere manier in het nieuws brengen. Dat gebeurt met ludieke actie’s of ontvreemdingstunts, waar een aantal verenigingen grote faam hebben opgebouwd.


Enthousiast werd aan tafel bij de presentatoren Hendrik Betten en Marry de Vos
voor de zeventiende achtereenvolgende keer gesproken over alles wat de clubs
zo de laatste dagen bezighoudt, wat voor activiteiten zij hadden ontplooid, welke stunts er waren uitgehaald en waarop men met een kwinkslag de nadruk
wilden leggen.

Volgend jaar trekken, voor een dergelijke uitzending, de oudejaarsclubs eensgezind naar Fochteloo.

Voor foto´s e filmpje zie links hieronder:
https://skydrive.live.com/redir.aspx?cid=b496cc0c0ef388ad&page=play&resid=B496CC0C0EF388AD!1843&parid=B496CC0C0EF388AD!109&type=5&authkey=!ABE8w8GlDA_eRak&Bsrc=Photomail&Bpub=SDX.Photos

https://skydrive.live.com/redir.aspx?cid=b496cc0c0ef388ad&page=downloadphotos&resid=B496CC0C0EF388AD!1843&parid=B496CC0C0EF388AD!109&type=5&Bsrc=Photomail&Bpub=SDX.Photos&authkey=!ABE8w8GlDA_eRak

http://www.youtube.com/watch?v=SQ3iM25DHFI

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact