OOSTERWOLDE

Nog even en de kerstdagen en oud & nieuw dienen zich aan. Voor de radiomakers van de lokale omroep Odrie een tijd waarin ze graag een aantal speciale programma’s maken.
Een bijzondere atmosfeer maakt zich meester van de studio’s aan de Snellingerdijk te Oosterwolde of elders op locatie.

Kerstuitzendingen
Op Kerstavond 24 december zal de kerstnachtdienst Live vanuit de Nederlands Hervormde kerk in Haulerwijk. De aanvang is 22.00 uur.
De dienst wordt gehouden door de Babtisten-Gemeente Haulerwijk  Voorganger van deze dienst is dominee Bas Tadens.
Voorafgaande aan deze dienst zorgt programma-maker Henk Stam voor een “opstapje ” naar de dienst.Dat programma begint om 21.00 uur.

1e Kerstdag-special

Goede tradities moet je in ere houden. Dat geldt ook Voor Henk Stam, die al jaren op Eerste Kerstdag, 25 december, al jaren lang een kerstmiddagprogramma zorgt.
Zo ook dit jaar en wel van 14.00 tot 17.00 uur. Een programma geheel in het teken van de kerst. U zult verast worden met de meest uiteenlopende stijlen die de gospelmuziek omvat. Een prettig programma vol vreugde en bezinning. Precies zoals de kerstgedachten moeten te zijn!

2e Kerstdag-special
Op tweede kerstdag, 26 december, zorgt het programmatrio Sipko- en Arie Hoogsteen en Peter Cruiming voor een Kerstspecial.
Die special is van 13.00 tot 17.00 uur te beluisteren.
Op deze kerstdag verzorgen programmamakers een luchtig programma vol (on)bekende kerst-muziek, leuke weetjes over kerstgebruiken van over de hele wereld, maar ook gebeurtenissen rondom kerst door de eeuwen heen.
En verder laten de programmamakers zich verrassen door de luisteraars.
Langskomen in de studio of even bellen, twitteren etc, dat kan allemaal.

Siwa Lima special
Ieder jaar kijken de makers van het programma “Siwa Lima” terug op het voorbije jaar. En altijd tussen Kerst en Nieuwjaar. Dit keer is die twee uur durende uitzending op zaterdag 28 december a.s. en wel van 17.00 tot 19.00 uur in de Odrie-studio. Kom ook maar ven langs! In een twee uur durend programma treden artiesten op, worden verhalen verteld en laten de programmamakers de Molukse gastvrijheid en gezelligheid uit de speakers stromen.

Nieuwjaarsuitzending oudejaarsclubs

De traditionele uitzending met de oudejaarsclubs in Ooststellingwerf en Zorgvlied wordt op 1 januari gehouden. Dit keer is Odrie op uitnodiging van de vereniging “Tied Zat” uit Zorgvlied te gast in  de kantine van camping "Zonnekamp"aan de Ruyter de Wildtlaan 7 in Zorgvlied. De uitzending is van 18.00 tot 20.00 uur. Marry de Vos en Hendrik Betten zullen die avond  m.m.v. de immer actieve groep technici de oude- jaarsclubs aan de tand voelen m.m.t. de activiteiten die zij die dag hebben ondernomen.
Het is de 17e achtereenvolgende keer dat Odrie een dergelijke uitzending verzorgt.

Sportspecial 12 januari 2014
Op zondagmiddag 12 januari 2014 heeft Odrie weer een traditionele sportspecial. Dit keer is men te gast bij de voetbalvereniging DIO Oosterwolde.
In de kantine op Oostenburg is tussen 14.00 en 17.00 uur het decor van het sportprogramma. Presentatoren en verslaggevers nodigen weer gast (en) uitnodigen, die die middag bij hun aan tafel komen zitten om over hun sport hun sporthobby of sportactiviteit te praten.
[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact