Aan tafel met… Melvin de Jong
Op vrijdag 29 november is de rapper Melvin de Jong bij ons te gast in de Odrie studio in het programma “Aan tafel met…”. Presentator Arie Hoogsteen zal deze rapper uit Oosterwolde een uur lang interviewen over zijn passie voor Hip Hop …
Melvin is een bekende verschijning in het hiphop wereldje in de omgeving Oosterwolde waar hij vandaan komt.
Vele malen heeft hij opgetreden in in het jeugdcenter Scala in de “betonbunker” in Oosterwolde. De JOPPOP Battle speelde zich daar ook elk jaar af en daar heeft Melvin een aantal keren aan meegedaan. Dat resulteerde in 2011 in een optreden op het podium van JOPPOP Open Air.


Op dit moment is hij volop bezig met Creatief, dat bestaat uit Smattiebeats, Type Nu en Melvin zelf. Melvin leerde Smattie ongeveer drie jaar geleden kennen, Smattie zijn beats waren hem al een tijdje bekend en hij wilde altijd al eens met hem samenwerken. Het kwam er echter helaas nooit van.
Nadat Melvin echter een mixtape had gedropt, hoorde Smattie via-via tracks hiervan en daarna zijn ze direct samen aan de slag gegaan. Al snel kwamen ze in contact met KrisiZ, die shows organiseerde in Drachten. Omdat de back-up rappers het nog al een af lieten weten tijdens de shows kwam Type Nu al snel de boel versterken. Hij was iedere show er al bij en sindsdien is Creatief compleet en de rest geschiedenis.
Vrijdag 29 november in “Aan tafel met….” zullen we o.a. met hem praten over wat Hip Hop voor hem betekend, zijn toekomstplannen en nog veel meer.

Alle reden dus om af te stemmen op uw lokale omroep Odrie op 106.9 in ether en 104.1 op de kabel.

Samenstelling en regie:  Appie van Riesen
Presentatie:   Arie Hoogsteen
Techniek:    Peter Cruiming

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact