Aan tafel met… Only Fools

Als voorproefje op Hutspop XL is op vrijdag 1 november de band Only Fools bij ons in de Odrie studio te gast in het programma “Aan tafel met…”. Presentator Arie Hoogsteen zal de 4 heren een uur lang interviewen over haar passie voor Rock, Rock & Roll, Blues en Rythm & Blues …

Only Fools is een viermansband in klassieke opstelling: twee gitaren, bas en drums en zingen doen ze vaak meerstemmig. Zij putten uit ruim vijftig jaar mooie muziekhistorie. Van Chuck Berry tot U2, van Beatles tot Thin Lizzy,van CCR tot Robert Cray, van Wilson Picket tot Paul Weller.

Wat hen betreft is geen genre is taboe! De belangrijkste voorwaarden voor een song om op hun setlist te kunnen belanden zijn simpel. Zij moeten het zelf een goed nummer vinden, ze moeten er een eigen draai aan kunnen geven en het belangrijkste, ze moeten het met plezier spelen.

Hoewel geen genre taboe is proberen ze wel ál te platgetreden paden te mijden – wat niet wil zeggen dat ze publieks-favorieten schuwen.
Zo lang het op hun eigen manier, op de Only Fools manier kan, is alles mogelijk.

Vrijdag 1 november in “Aan tafel met….” zullen we o.a. met hem praten over het neerleggen van bastapijtjes, subtiele loopjes, rondvliegende stokken en hun fascinatie voor de comedyserie “Only Fools and Horses”.

Samenstelling en regie:  Appie van Riesen
Presentatie:   Arie Hoogsteen
Techniek:    Peter Cruiming

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
“Sport op zondag” in de zomerstop
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact