Aan tafel met…Inge van Calkar
Op vrijdag 27 september zal de Groningse singer/songwriter Inge van Calkar te gast zijn in het programma “Aan tafel met…”.
Presentator Arie Hoogsteen zal haar een uur lang interviewen en misschien kunnen we haar wel zo ver krijgen om alvast LIVE een tipje van de sluier op te lichten van haar aankomende debuutalbum.
Inge van Calkar is waarschijnlijk één van de weinige singer-songwriters van wie het in de zaal waar ze speelt niet rustig hoeft te zijn. Het liefst slaat ze haar publiek namelijk met haar energieke liedjes om de oren. Ze heeft een voorliefde voor folk, maar in eigen nummers moet vooral veel energie zitten en Inge heeft dus in het bijzonder de ambitie om een goed en pakkend popliedje te schrijven. Met haar deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland deed ze dat meteen aan een heel groot publiek.
Haar liedjes hebben een unieke stijl en zijn pakkend vanaf de eerste noot. Melodieën en teksten gaan prachtig samen en het kenmerkende stemgeluid en luchtige gitaarspel van deze Groningse psychologe maken haar liedjes een verademing in singer/songwriter-land, live en op de radio. Catchy liedjes met (stiekem) heel scherpe teksten zoals haar single ‘There must be something with your brain’ en ook haar nieuwste single ‘Leave This Town’. In de geest van dit nummer trok zij liftend het land uit en liet dit vastleggen voor de bijbehorende videoclip.
Vrijdag27 september in “Aan tafel met….” zullen we o.a. met haar praten over hun aankomende debuutalbum, haar ervaringen bij “De beste singer/songwriter”, haar optreden bij “De wereld draait door” en nog veel meer.


 

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact