Open Dag Omroep Odrie geslaagd
Natuurlijk, het weer had beter gekund en er hadden nog meer bezoekers kunnen komen, maar de Open Dag van Odrie in en om de Miente is geslaagd.
In een rechtstreekse marathon uitzending van 12.00 uur tot 17.00 uur, onder het toeziend oog van wethouder De Boer en de bezielende leiding van Appie van Riessen, kregen de presentatoren van de organisatie een strak schema voorgeschoteld, waaraan ze zich uitstekend gehouden hebben. Alle standhouders kregen de gelegenheid te vertellen, waarvoor ze bij de Miente waren. Ook de presentatoren van de reguliere programma’s van Odrie deden hun best om hun programma’s onder de aandacht te brengen.
Er was tevoren heel wat reclame gemaakt voor de Open Dag. Overal in de gemeente waren posters en flyers (Bente Design) uitgedeeld en er was veel aandacht in de media in en om Ooststellingwerf. Zo werd kort voor de marathon uitzending Clemens van den Brink (Bestuur, Pr en Communicatie Odrie) door Omroep Friesland geïnterviewd in het programma van Douwe Heringa, waarin hij aangaf wat er op de Open Dag zoal stond te gebeuren.
Een dag ervoor werd ook Johan Liest door RTV Drenthe ondervraagd over zijn ShantyCafé en de actie, die de makers van dit populaire Odrie programma op dit moment houden.

1000 euro voor Voedselbank
ShantyCafé heeft er n.l. voor gezorgd, dat er m.m.v. Omroep Odrie een CD m.m.v. 17 Noordelijke shanty koren werd uitgebracht, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Voedselbank. In een gezamenlijke presentatie werd de eerste 1000 euro in dank overhandigd aan Nel van Burgstede, die aanwezig was namens de Voedselbank. Zij benadrukte nog eens de noodzaak en het goede werk van de Voedselbank in onze gemeente. Deze unieke CD is overigens nog steeds te koop voor 6,99 euro en daarmee ondersteunt u een goed doel.

Kijkje achter de schermen
Iedere bezoeker kon een kijkje nemen achter de schermen in de studio en praten met diverse technici (Evert) en presentatoren waaronder René Henkes, Arie en Sipko Hoogsteen en ook interim voorzitter Dan Brand.
Speciaal dient vermeld de interesse van de omroep Centraal uit West Stellingwerf, die met een delegatie van drie personen aanwezig was, uit interesse maar ook om contact te zoeken voor een mogelijke samenwerking met Odrie in de toekomst.
De regen werd later op de middag jammer genoeg spelbreker, maar dat gold uiteraard voor alle activiteiten in Oosterwolde. Dat deed overigens niets af aan het enthousiasme, waarmee de presentatoren hun interviews afnamen. Tot slot werden de prijswinnaars bekend gemaakt van de flyer actie, waarbij een dankwoord werd uitgesproken voor het vele werk (met name van Alexander en Frits) aan de organisatie van deze dag.
Gezien de positieve reacties van de presentatoren, de organisatoren, de deelnemers en de bezoekers, is de Open Dag zeker voor herhaling vatbaar.

 

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Wijziging in de programmering op zaterdag!
“Sport op zondag” in de zomerstop
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact