Aan tafel met…Simon Feenstra.
Op vrijdag 6 september zal Simon Feenstra te gast zijn in het programma “Aan tafel met…”.
Presentator Arie Hoogsteen zal een uur lang in gesprek gaan met de Friese zanger en daarnaast diverse nummers laten horen van deze zeer getalenteerde muzikant!

Als 8-jarige jongetje stroopte Simon met zijn klasgenootjes al de lokale playbackshows af. Enthousiast en onbevangen, vergat hij altijd te playbacken, maar zong hij de longen uit zijn lijf.
Nog steeds leeft Simon voor de muziek en toont hij met zingen zijn ziel. Hij studeerde af aan het conservatorium en daarna voerde zijn carrière hem langs verschillende podia in de jazz-, pop-, en theaterscene.
Als Simon liedjes covert maakt hij er altijd iets eigens van. De cover van “You’re All I Need” werd enthousiast ontvangen op Radio 6 Soul/Jazz en in december 2011 won hij de tweede prijs bij de Radio 2 Top 2000 Cover Contest met “A New Day”.

Sinds een paar jaar schrijft Simon eigen liedjes, alleen of met anderen. Hiermee won hij in 2011 het Zomerterras Concours. In januari 2013 heeft Simon zijn muziek live op CD gezet met een grote band, orkest en mét publiek. Hiermee is Simon de eerste artiest die zijn debuut zó aanpakt.

Vrijdag in “Aan tafel met….” zijn alle in- en outs over o.a. zijn nieuwe album What you see is what you get en zijn optreden op Speak out: To Russia with love te horen.

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact