Sunfestival...Radio Odrie was erbij.

Zaterdag 10 aug was het Sunfestival, een zang- en dans spektakel in Openluchttheater de Koele in Appelscha. Het werd georganiseerd door de band Sundelay in samenwerking met Appelscha Events en de Historische vereniging. Ondanks het feit dat het nog een jong evenement is, werd het muzikaal gezien een succes. Verschillende bands betraden het podium en Omroep Odrie was er bij.
De presentatoren Appie van Riessen en René Henkes interviewden het publiek en namen opnamen van diverse bands, terwijl Appie tevens een aantal bandleden polste om ze mogelijk te betrekken bij zijn uitzendingen via Omroep Odrie. De bands die optraden waren uiteraard Sundelay en verder Shambock, Baba Live Band, The Horrible Twunts, No Gamble  en DJ Ray Coocks. Na een eerst impressie van Sunfestival in het programma “Aan Tafel met…” zal er voor de liefhebbers binnenkort een 2 uur durende special worden uitgezonden via Omroep Odrie.
Sunfestival is, zoals gezegd een nieuw festival in Appelscha, maar het zal gezien de vele positieve reacties, zijn weg bij de toeschouwers in de toekomst zeker  vinden. 

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact