Open Dag Omroep Odrie

Op 7 september a.s. zal de Open Dag van Omroep Odrie plaats vinden in de Miente te Oosterwolde van 12.00 uur tot 17.00 uur
Een speciaal comité van bestuur, presentatoren en leden zorgt voor de invulling en de organisatie op die dag en dit gebeurt allemaal in een rechtstreekse uitzending via Omroep Odrie.

Live muziek en rondleidingen
De “Anne Feenstra Band” zorgt met een live optreden voor de muzikale omlijsting, terwijl er voor jong en oud ook sportieve attracties zijn met evenementen op het terrein van de Miente.
De presentatoren van Odrie zijn de hele middag in de weer om bezoekers en standhouders live te interviewen en aandacht te vragen voor hun programma’s via Omroep Odrie.
Voor de bezoekers is er elk uur 2x een rondleiding door de studio van Odrie. Daar zie je de programma makers en hoe de programma’s worden uitgezonden.

1000 euro voor Voedselbank
De makers van het programma Shanty Cafe stellen de opbrengst van hun verzamel CD ter beschikking van de Voedselbank. Op de Open Dag zal de eerste 1000 euro in de live uitzending aan de Voedselbank worden overhandigd. De CD is tot stand gekomen met opnamen van 17 shantykoren uit Noord Nederland, die elk een succesnummer laten horen. Deze CD is op de Open Dag verkrijgbaar voor 7 euro. Dit is een eenmalige aanbieding en u steunt daarmee een goed doel.

Odrie ook voor jongeren
Op de Open Dag worden de jongeren onder ons niet vergeten. Ook zij kunnen een kijkje nemen achter de schermen van de omroep om zo een indruk te krijgen, wat het werk bij de omroep inhoudt. Daarbij zal er voor de jeugd een springkussen worden opgesteld bij de Miente, waarop de hele middag naar hartelust kan worden gesprongen.
Als je geschminkt wil worden, kom dan met je ouders mee. Dat wordt een feest!

“Radiomarkt”
Op het terrein van de Miente zal een soort Radiomarkt gehouden worden, dwz, dat bij diverse standhouders een interview wordt afgenomen, terwijl ze hun diensten en waren met dagvoordelen ten toon stellen. Op het terrein zal een kraam staan waar je voor 2 euro een lekker broodje kunt verkrijgen van Bakkerij Nijstad, belegd met heerlijke beenham van Slagerij Aldershof.

De standhouders die hun medewerking toegezegd hebben voor deze Radiomarkt op de Open Dag vertellen hierbij kort, wat hun specialiteit is voor deze dag:

Installatiebedrijf Bakker : “Installatiebedrijf Bakker een vertrouwd adres in Oosterwolde”
Cura Vera: “Uw wilsbeschikking vastleggen? Dat kan goed en goedkoper bij CuraVera.nl”
Anbo  “Lid van de ANBO betekent hoge kortingen, word lid!”
De Friese Wouden  “Een goed adres voor Ergotherapie? De Friese Wouden!”
Bakker Nijstad: “Echte smaak begint hier, Nijstad de echte bakker. Ambachtelijk gebakken brood”.
Slagerij Aldershof. “Waar haal je het lekkerste vlees? Bij slagerij Aldershof natuurlijk.”
Franse Les Kiki “Op een prettige manier werken aan uw kennis van de franse taal met Kiki”
LACO “Sportief genieten, dat doe je bij LACO. Onze aanbieding: 14 baden voor 10”
Kramer Rijwielen “Rikus Kramer in Appelscha is de specialist  voor elektrische fietsen”
J.Wouda Yarden “Iedere uitvaart is uniek bij Yarden Jochem Wouda uitvaartzorg”
ELS  “Voor al uw kantoorartikelen gaat u naar ELS kantoorefficiency”
Ayurmassagepraktijk “Fit worden? Ayurmassage praktijk Francoise, daar wordt u beter van”
Stellingwarverschieversronte, “Stellingwarverschrieversronte, et instituut veur het Stellingwarfs en de Stellingwarver Streekkultuur.”

Voor Jong en Oud
Op veel plaatsen komen posters te hangen en via de flyers , die binnenkort worden verspreid, kunnen prijzen gewonnen worden, die door een aantal locale middenstanders (waaronder C1000 en het Kaashuis) ter beschikking worden gesteld, Door uw flyer in te vullen en die tijdens de Open Dag in de bus te doen, maakt jong en oud kans op mooie prijzen.

Al met al belooft het een spetterende middag te worden, dus houd die dag al vast vrij en kom gezellig naar de Open Dag van Odrie in (en om) de Miente.

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact