Omroep Odrie in nieuwe jas bij Open Dag
Omroep Odrie is bezig zich duidelijker te presenteren in de gemeente Ooststellingwerf. Een van de uiterlijke kenmerken is de kleding. De presentatoren kunnen n.l. beschikken over een nieuwe outfit. Hiermee zijn ze duidelijk herkenbaar als ze bij gemeentelijke evenementen naar buiten treden. De kledingsponsor die dit mede mogelijk heeft gemaakt is Sjouke van der Heide. Vooral de sportpresentatoren van Odrie zullen hier profijt van hebben. Er zijn zes warme winterjassen die vnl. dienst zullen doen op de buitenactiviteiten en twintig donkerblauwe polo’s, die met het logo van Odrie zomer en winter gebruikt kunnen worden bij allerlei buiten en binnen evenementen. Een en ander is onderdeel van de veranderde filosofie van Omroep Odrie, die zich meer en meer richt op samenwerking met het bedrijfsleven. De PR en Communicatie richt zich zichtbaar en hoorbaar meer op de luisteraar en op het zakenleven. Zo wordt er door Odrie de mogelijkheid geboden voor bedrijven om zich d.m.v. een bedrijfspresentatie, een radiospot of sponsoring te profileren. Als tegenprestatie zorgt Omroep Odrie ervoor dat het bedrijf in de schijnwerpers komt via de radio, via de krant en/of via de brochure van Odrie, die onlangs in de hele gemeente huis aan huis is verspreid.
Dat Omroep Odrie zich nu ook op andere manieren richt tot het publiek blijkt ook uit de aanwezigheid bij diverse gelegenheden zoals de Inspiratiedagen bij Hummel, Haulerwijk en de open dag bij de firma Buiteveld Oosterwolde.

7 sept. Open dag

In het verlengde van bovenstaande zal Omroep Odrie op 7 september a.s. een Open Dag houden, waar bedrijven en particulieren welkom zijn.
In een live uitzending zal van 12.00 uur tot 17.00 uur een continue programma worden neergezet met diverse attracties voor jong en oud. Tevens zal er een bekend orkest live een aantal malen optreden. Voor de kinderen is er een speciale attractie. Presentatoren van Odrie zullen op deze dag in hun nieuwe kleding live verslag doen en praten met bezoekers en vertegenwoordigers van bedrijven. Voor bedrijven is er een mogelijkheid om een standje in de Miente in te richten a 50 euro (eventueel bij mooi weer ook buiten de Miente.  Interesse? Mail naar
pr@omroepodrie.nl.
Vooraf zal er uiteraard door Odrie en andere media uitgebreid aandacht besteed worden aan deze Open Dag. Er is een speciaal comité opgericht, dat voor de organisatie van dit feestelijk gebeuren zorg draagt. De opzet is, dat zowel de deelnemende bedrijven als de bezoekers (incl. kinderen) zoveel mogelijk betrokken zullen worden in deze marathonuitzending.
Reserveer nu alvast deze datum en kom massaal op 7 september naar de Miente. Wij ontvangen u met open armen!
 

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact