Aan tafel met…VanderLinde.
Op vrijdag 24 mei zal de Groningse band VanderLinde te gast zijn in het programma “Aan tafel met…”.
Presentator Arie Hoogsteen zal een uur lang in gesprek gaan met frontman Arjan van der Linde en daarnaast diverse nummers laten horen van deze zeer getalenteerde band!
In wisselende samenstelling is VanderLinde al sinds 2005 bezig met een opmars binnen de Nederlandse en Duitse muziekwereld. Het nieuwste geesteskind “Perfect Sadness” zag op 24 januari j.l het levenslicht. De band heeft dit album opgenomen in de roemruchte “The Bamboo Room” van producent Erwin Musper die eerder samenwerkte met Mick Jagger, David Bowie en Van Halen.
“Fertility” uit 2006, “Vanderlism” uit 2008 en “Wind & Rain” uit 2011 waren de voorgangers van dit album, die al gretig airplay opeisten in met name Duitsland
Uiteraard is Vanderlinde ook regelmatig wat dichter bij huis te horen en te zien. Optredens op Noorderzon, Eurosonic, het TT-festival en de afgelopen tijd zelfs in diverse badkamers in Nederland mogen uiteraard niet ontbreken op dit lijstje.
VanderLinde kenmerkt de muziekstijl zelf als pop/rockachtig in de lijn van Crowded House en Jason Mraz. Puur, open, herkenbaar en verrassend, dat is VanderLinde ten voeten uit.

Luister dus vrijdag naar “Aan tafel met….” en kom alles te weten over de badkamerconcerten, het nieuwe album en wat zij te maken hebben gehad met een Amerikaanse reality soap.

Wanneer: vrijdag 24 mei a.s.
Tijd: 19.00 tot 20.00 uur (live),
Herhaling: woensdag 29 mei tussen 18.00-19.00 uur
Waar: Lokale Omroep Odrie.

Samenstelling en regie: Appie van Riesen
Presentatie: Arie Hoogsteen
Techniek: Peter Cruiming

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact