Aan tafel met…Bokser.
Op vrijdag 3 mei zal het dynamische Asser Rockduo Bokser te gast zijn in het programma “Aan tafel met…”.
Presentator Arie Hoogsteen zal een uur lang de “boksring” in stappen met de bandleden en hen interviewen over hun muziek, ambities, hun eerste single bevrijdingsfestival en daarnaast natuurlijk een aantal nummers laten horen van deze jonge band!

Bokser bestaat uit zanger Zed Zeedy en leadgitarist Diederick Cock. Beide heren hebben een groot muzikaal verleden, Diederick Cock heeft als leadgitarist gespeeld in de Asser bands ‘Peperoni’ en ‘Deaf Mute.’
Hij heeft de laatste jaren voornamelijk soloprojecten gedaan en heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt door elektronische apparatuur te mixen met zijn gitaarspel.
Zed Zeedy trad eerder op als zanger bij de band ‘Heavens Devils.’ Met die duivels won Zeedy ondermeer in 2005 de Drentse Popprijs en het Rode oortjes festival in Groningen.

Als je aan een band denkt, denk je aan 4 personen of meer. Bokser daarentegen speelt maar met twee man. De band kan dit doen door de drums en bass vooraf op te nemen (met een synthesizer). Vervolgens spelen ze dit tijdens hun live-optredens af met speciale software. Op die manier klinkt een band van 2 mensen als een band van vier man, maar zelfs een heel orkest is mogelijk.

Vrijdag in “Aan tafel met….” zijn alle in- en outs over o.a. hun single “Knock Out”, hun aspiraties voor de toekomst en nog veel meer te horen.

Wanneer:  vrijdag 3 mei a.s.
Tijd:          19.00 tot 20.00 uur (live),
Herhaling: woensdag 8 mei tussen 18.00-19.00 uur
Waar:        Lokale Omroep Odrie.

Samenstelling en regie:  Appie van Riesen
Presentatie:   Arie Hoogsteen
Techniek:    Peter Cruiming
[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact