Aan tafel met…Eisenhower.
Op vrijdag 22 maart zal de Groningse rockformatie Eisenhower te gast zijn in het programma “Aan tafel met…”.
Presentator Arie Hoogsteen zal een uur lang in gesprek gaan met de bandleden en daarnaast natuurlijk diverse nummers laten horen van hun nieuwe album Enough!
Het was 2008 toen vier vrienden besloten om hun liefde voor rock te gaan combineren. En jawel: Eisenhower was een feit. Met veel enthousiasme werd er gesleuteld en geslepen aan nummers die volgens de band een brug moeten slaan tussen de rockhelden van weleer en de rock van nu. En met resultaat.
Een half jaar na oprichting won Eisenhower met hun eerste nummers meteen het Rode Oortjes Talent Festival in hun thuisstad Groningen. De jury prees Eisenhower met name om de “combinatie van rauwe rootsrock met vierstemmige vocale harmonieën”.
Met de hoofdprijs namen de mannen van Eisenhower hun eerste naamloze EP op, waarop ze lieten horen wie ze waren en wat ze in huis hadden. In de recensies werd de meerstemmige zang geprezen en werd al snel de link gelegd met bands als Led Zeppelin en Black Sabbath.
Vrijdag in “Aan tafel met….” zullen ze verder o.a. praten over hun belevenissen op EuroSonic, de Pop Talents awards, Cortonville en nog veel meer.

Wanneer: vrijdag 22 maart a.s.
Tijd: 19.00 tot 20.00 uur (live),
Herhaling: woensdag 27 maart tussen 18.00-19.00 uur
Waar: Lokale Omroep Odrie.

Samenstelling en regie: Appie van Riesen
Presentatie: Arie Hoogsteen
Techniek: Peter Cruiming[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
“Sport op zondag” in de zomerstop
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact