Gospeltime special telefonisch interview
Gospeltime special telefonisch interview met Bert Bos en muziek van de band Trinity en de special met muziek van Sylvia Harinck.
In het programma Gospeltime 7 Maart
Trinity is een band van 4 personen die in een snel tempo met hun muziek de harten van de mensen aan het veroveren zijn.
Was het in het begin in Nederland, nu spelen zij al in verschillende landen en geven daar via muziek en getuigenis aan dat zij geloven en vertrouwen in de Levende God en dat Jezus Christus de weg naar Hem is.
Ook zijn zij weer aanwezig op het Festival316 in Ureterp op 4 Mei, degene die daar naar toe willen kunnen zich nu al aanmelden om een toegangsbewijs te reserveren.
De muziek van Trinity is een mix van verschillende stijlen, natuurlijk kan men ook muziek van hen horen in het programma.

Trinity bestaat uit vier jonge getalenteerde muzikanten. Drie van de vier bandleden, de drie gebroeders Smelt, brachten hun jeugdjaren door in Peru. De Up-tempo Spaanstalige Zuid-Amerikaanse invloeden, aangevuld met hun liefde voor Keltische klanken, levert een bijzondere mengeling van ritmische en meeslepende nummers op. Trinity kenmerkt zich door een sterke en aanstekelijke live performance. De band ontstond in 2004 en groeide snel uit tot een band van formaat. Zo stonden ze in het voorprogramma van ‘NewWorldSon’, ‘IONA’, ‘Sons of Korah’ en speelden ze afgelopen jaar op het hoofdpodium van het Xnoizz Flevo Festival.
Geniet niet alleen van de special met muziek van hen, maar ook van de cd’s en van Trinity tijdens het concert op het Festival316.  Voor meer info 
www.bandtrinity.nl 
Dan de muziek van Sylvia Harinck op de cd “Unexpected” , een cd al eerder opgenomen maar het is echte luister muziek , die aanspreekt in de teksten.
In het geheel heeft Sylvia Harinck 2 cd uitgebracht de andere  is “The Sound of Christmas” ,
De cd’s zijn  verkrijgbaar via de webshop en in de Evang. Boektieks . 
www.sylviaharinck.nl
Van Trinity in verband met de muziek die je mee neemt  en van Sylvia Harinck als luistermuziek, maar het is muziek met een Boodschap.
Mocht de uitzending van donderdagavond vanaf 20.00 – 21.00 uur worden gemist , zondagmiddag 10 maart vanaf 17.00 – 18.00 is de herhaling.
Veel luisterplezier
Presentatie Henk Stam

Schrijven over Sylvia Harinck
Simone Hopman, presentatrice van o.a. radio-programma’s bij de EO zegt over deze CD:
“Wanneer je een platenmaatschappij runt komt er heel veel muziek voorbij. Dat kan ook niet anders want je bent bij uitstek de plek waar de artiest zijn of haar produkt neerlegt ter beoordeling . En iedereen hoopt op een positief antwoord om met het aankomend product in zee te gaan. Een van de moeilijkste dingen is het schiften en heel vaak mensen een teleurstellend bericht te moeten geven. Maar dat kan niet anders want er is veel wat gewoon niet die kwaliteit heeft die vereist wordt om tot een fraai resultaat op CD te komen.
Maar soms komt er ineens iets voorbij waar ik direct van weet dit is het dit is goed hier kan ik iets mee doen.
En dat is het geval met de Kerst CD van Sylvia Harinck, The Sound of Christmas.
Drietalig  met prachtige begeleiding en versterkt door een excellent mannenkoor  terwijl haar stem precies past bij wat er gezongen wordt.
Sylvia zingt al jaren en heeft de CD ‘Unexpected’ uitgebracht. Ze is te horen geweest in veel radio- en tv programma´s  zoals Vrouw-Zijn, Licht op Jongerenkoren, Gospelpodium en Praise op zaterdag.
Ze zingt ook seculiere muziek en heeft tv spotjes en tunes ingezongen zoals onder andere de tune van het programma  Dierenmanieren.
Met The Sound of Christmas zet deze getalenteerde zangeres een geweldig product neer waarvan vele mensen hopelijk zullen genieten.
Wanneer u de geboorte van de Here Jezus in de Kersttijd wilt vieren, dan kan dat zeker niet zonder muziek. The Sound of Christmas mag daar dan niet bij ontbreken.”

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
“Sport op zondag” in de zomerstop
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact