Odrie-sport live in Oldeberkoop

Met zicht op besneeuwde- en verlaten sportvelden van de voetbalvereniging Sport Vereent aan de ene kant en een imposante- en nieuwe multifunctionele accommodatie aan de andere kant hield de sportredactie van de lokale omroep Odrie zondagmiddag 20 januari haar jaarlijkse sport-special vanuit de kantine op het sportpark Lunia in Oldeberkoop.

Net als de vorige sport-specials hadden de presentatoren en verslaggevers ook dit keer voor het drie uur durende programma diverse Ooststellingwerfse sporters uitgenodigd om aan tafel hun sport te belichten. Zo werd het live-programma met een gevarieerd aanbod en een mix tussen aanstormende talenten, ambitieuze organisatie’s, doorgewinterde trainers en gelouterde sporters.
Bij de diverse presentatoren kwamen Michiel Riemslag, Roelf Hooijsma, Janke Dijkstra, Jorhan Jorritsma, Bertus Fledderus, Mincus Flapper, Kerst en Tristan Bangma en Thamara Hertsworm bij Odrie aan tafel te zitten om zijn of haar verhaal te doen.
Hoewel de organisatie in de voorbereiding had gerekend op de voetbalwedstrijd Sport Vereent- Wispolia, werd deze vanwege de winterse omstandigheden te doen gebruikelijk afgelast. Daardoor ontbrak de live-sfeer zoals die vorige keren wel aanwezig was en namen weinigen de inloop om zo’n uitzending op locatie bij te wonen.
Michiel Riemslag Roelf Hooijsma

Janke Dijkstra

Horhan Jorritsma

Bertus Fledderus bij Hendrik Betten aan tafel.

Tristan Bangma

Kerst en Tristan Bangma

Thamara Hertsworm

M. Flapper

M.Flapper bij Jitze Hofstra aan tafel

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact