Gospeltime special ivm Gospelrecordings Nederland.

Donderdagavond is er een uitzending van Gospeltime met als gast Jaap Westerink.
Hij is promotor voor deze organisatie in Nederland.
Met een team gaan zij naar veel evenementen om de mensen meer bekend te maken met een organisatie die op een speciale wijze "De Boodschap van Jezus Christus" doorgeeft.
Inmiddels is er al in meer dan 6000 talen "De Boodschap" beschikbaar via geluidsdragers.
Op de cd´s / mp3 staat gesproken tekst en songs in de eigen taal.

Tijdens het programma laten wij natuurlijk ook gospelmuziek horen.

Mocht u de rechtstreekse uitzending moeten missen, de herhaling van het programma Gospeltime is op zondagmiddag 11 November van 17.00 - 18.00 uur.
www.omroepodrie.nl tik het gele blokje aan en start het programma.
Voor meer info over de site van gospelgroepen/zangeressen/zangers zie bij muziek / gospeltime.

Ik wens een ieder veel luisterplezier toe.
Voor meer info zie biografie.
Hartelijke groet Henk Stam

Welkom op gospelrecordings.nl
Op aarde worden vele talen gesproken. Zelfs meer dan 10.000 als we ook de dialecten erbij rekenen. De taalverschillen zijn voor Gods gemeente een enorme barrière om te overwinnen als deze gehoorzaam wil zijn aan Gods opdracht om het evangelie te verkondigen en uit alle volken discipelen te maken.

In deze tijd van communicatietechnologie is het maar moeilijk voor te stellen dat duizenden bevolkingsgroepen nog nooit over Jezus gehoord hebben. Geen Bijbelvertaling in hun taal. Geen zendeling die onder hen werkt. Zij kennen het evangelie niet.

In nauwe samenwerking met gemeenten, kerken en andere zendingsorganisaties brengt GRN het evangelie van Jezus Christus aan hen die nog nooit van Hem gehoord hebben. Voor velen van hen zijn audio-opnamen de enige manier om over Jezus te horen.

Onze mobiele opnameteams reizen over de hele wereld op zoek naar minderheidsgroepen. We gaan van de Amazone tot de Himalaya’s en nog verder om het goede nieuws te brengen. Geen stam is te klein. Geen taal te vreemd. Geen dorp te ver!
Gospel Recordings Nederland is een onderdeel van Global Recordings Network – een interkerkelijk zendingsgenootschap dat als doel heeft het evangelie te verkondigen in alle talen van de wereld.
Gospel Recordings is in 1939 door Joy Ridderhof opgericht. Toen zij vanwege haar gezondheid niet naar het zendingsveld kon terugkeren, heeft God haar geleid om christelijke boodschappen op te nemen en op grammofoonplaat te zetten. Zij stuurde die naar de bevolking van Honduras, waar zij onder gewerkt had. Hieruit is een wereldwijde organisatie ontstaan.
Gospel Recordings Nederland heeft verschillende audio en audio-visuele materialen voor evangelisatie en bijbelonderwijs in duizenden talen. Veel van deze opnamen zijn direct te downloaden van onze internationale site. Zoek op taal of land om te zien welke materialen beschikbaar zijn. Of plaats een bestelling door een e-mail naar ons te versturen met de naam van de taal en het nummer van de opname.
SAMENWERKING GRN EN ZBB
Twee organisaties met beide min of meer hetzelfde doel, nl. verspreiding van het Evangelie van Jezus Christus in zoveel mogelijk talen, hebben hun activiteiten gebundeld. ZakBijbelBond - Gospel for Guests, gevestigd in Oosterbeek, is een organisatie die christenen wil stimuleren met het Lezen, Dragen en Delen van Gods Woord. Sinds de oprichting door een tienermeisje in Engeland in 1893 hebben de leden van de organisatie wereldwijd meer dan 100 miljoen Bijbelgedeeltes uitgedeeld. In Nederland is de ZakBijbelBond in 1914 gestart. ZakBijbelBond – Gospel for Guests is gespecialiseerd in het leveren van buitenlandse Bijbels en kinderbijbels. In het magazijn in Oosterbeek ligt in meer dan 160 talen het gedrukte Evangelie.
Door het onderbrengen van onze CD’s bij ZBB - GfG ontstaat vooral voor evangelisten, gemeentes/kerken en zendingsorganisaties de unieke mogelijkheid van ‘one stop shopping’. Naast buitenlandse Bijbels en traktaten zijn nu ook audio-opnames op hetzelfde adres beschikbaar en kunnen in één handeling besteld worden via
www.zakbijbelbond.nl/gospelrecordings
Hierdoor hopen we samen dat een stuk schaalvergroting plaatsvindt bij de verspreiding van het Evangelie. De CD’s en overige materialen van GRN blijven overigens ook verkrijgbaar bij ons eigen kantoor in Voorthuizen.
Ambassadrice’s  van Gospel Recordings Nederland       Neem een kijkje op haar website!      
www.rebeccamusic.nl         www.janinebeens.nl

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact